Do našeho salónu přijmeme nové masérky. Více informací na telefonním čísle +420 603 373 881.

Otevřeno: NONSTOP
Rychlá rezervace či dotaz?

Co jste možná doposud nevěděli o erotické Lingamu masáži

Možná jste pojem masáž lingamu už slyšeli, ale víte, co se pod ním opravdu skrývá? Slovo lingam pochází ze sanskrtu a je to název pro mužské přirození. Dá se přeložit jako „hůl světla“. Toto pojetí pochází z tantry, nauky z jihovýchodní Asie, která k penisu přistupuje tak trochu jinak. Podle ní není smyslem rozkoše vyvrcholení, ale spíše ono známé „i cesta je cíl“.

Masáž lingamu zahrnuje masáž penisu, varlat, hráze a prostaty. Dosažení orgasmu není chybou, ale není ani hlavním cílem. Smyslem je umožnit muži dosáhnout uvolnění a rozkoše trochu jiným způsobem – bez očekávání vyvrcholení. To samo může být pro mnohé velmi povznášející. Představte si, že se od vás pro jednou nic neočekává – zkrátka si jen užíváte přítomnost.

Podle tantry může být masáží lingamu vyléčeno mnoho nemocí, protože v něm jsou různá nervová zakončení. Krása této praktiky tkví také v tom, že když se muž blíží vyvrcholení, zkušená masérka to pozná a na chvíli v činnosti přestane. Muž sám bude časem schopný naučit se kontrole ejakulace a využít to ve svém milostném životě. Důležité je přitom hluboké dýchání.

Díky masáži lingamu si uvědomíte, že ejakulace a orgasmus jsou dvě různé věci. Tantrická masáž vám může přinést takové uspokojení, jaké jste dosud nezažili. Právě prožívání bez jakéhokoli očekávání vám může ukázat cestu do svého nitra.