Do našeho salónu přijmeme nové masérky. Více informací na telefonním čísle +420 603 373 881.

Otevřeno: NONSTOP
Rychlá rezervace či dotaz?

5 zdravotních benefitů
erotických masáží

Pokud jste nikdy nebyli na erotické masáži, připravujete se nejen o vysoce relaxační zážitek, ale také o zdravotní benefity, které by vám mohla přinést.

Sexuální terapie se praktikují již stovky let a za tu dobu vznikla spousta jejich forem. Možná jste se již setkali s tantrickou masáží nebo velice oblíbenou thajskou masáží. Pracuje se zde se sexuální energií, kterou v sobě má každý člověk – smyslem takových masáží je pak navození tělesné harmonie, uvolnění svalů nebo třeba zvýšení libida.

Podle východních kultur mají takové masáže také spirituální význam. Podle nich nám přinášejí nejen fyziologické benefity, ale také nás učí odstraňovat předsudky, které vůči našim nahým tělům máme. Jsou tedy perfektním prostředkem pro navozování intimity – ať už se sebou samým, nebo s protějškem.

Erotické masáže však oplývají i řadou zdravotních benefitů – stejně tak, jako tomu je u sportu nebo například aromaterapie.

Jaké jsou ty zásadní?

1. Posilují imunitní systém

Bylo již několikrát potvrzeno, že pravidelné masáže stimulují produkci bílých krvinek, které jsou naprosto klíčovou zbraní našeho těla v boji proti nejrůznějším nemocem

Pokud však do masáží zařadíme i erotické prvky, benefit posílení naší odolnosti jen roste. Pravidelný sex má totiž blahodárné účinky na fungování imunitního systému – navyšuje přirozenou obranyschopnost těla, a to jak fyzickou, tak emocionální

Erotické masáže vám tedy pomohou i se snížením míry stresu, který při vzniku onemocnění hraje zásadní roli. 

2. Zmírňují bolest

Pokud vás trápí bolest ve vašich svalech nebo třeba kloubech, erotická masáž může fungovat podobně jako prášek proti bolesti.

Intimní spojení s krásnou ženou totiž způsobí, že vaše tělo začne produkovat endorfiny, což jsou hormony známé pro své působení proti bolestem

Díky nim mohou masáže ulevit například od bolesti zad, nohou, ale třeba i hlavy.

3. Snižují riziko vzniku rakoviny prostaty

V poslední době se vědci zabývají spojením mezi orgasmem a rakovinou prostaty. Závěry zní opravdu slibně, protože se již několikrát potvrdilo, že pravidelný orgasmus riziko vzniku tohoto onemocnění snižuje.

Pokud tedy zvolíte erotickou masáž, která bude zahrnovat i šťastný konec, jistě nešlápnete vedle.

4. Uvolňují napětí a stres

Uvolnění stresu je jedním z nejčastějších důvodů, proč lidé chodí na jakýkoli druh masáže

S trochou zdatnosti je totiž možné rozmasírovat svaly tak, že se odstraní tzv. adheze (přilnavost) mezisvalových vláken, čímž se tělo mimo jiné zbavuje nadměrného množství stresového hormonu kortizolu.

Erotická masáž však pomáhá odstraňovat také emocionální stres. Při vyvrcholení se totiž v lidském těle uvolňuje hormon oxytocin, jež je známý jako hormon lásky. Dostane se vám tedy maximálního potěšení, což vaši mysl naladí na pozitivnější notu. 

5. Zlepšují kvalitu spánku

Pokud trpíte problémy se spánkem, erotická masáž je přesně to, co potřebujete.

Mimo již zmíněné hormony se totiž při takové masáži uvolňuje ještě jeden hormon – serotonin. Ten souvisí například s naší náladou, pocitem hladu, ale také spánkem. 

Pocítíte silné tělesné i mentální uvolnění a jakmile se z našeho salonu vrátíte domů, budete spát jako miminko.

V našem salonu se setkáte s vyškolenými profesionálkami, které zajistí vaše maximální pohodlí, díky čemuž se skvěle uvolníte, a tak i podpoříte své zdraví.